Warning: include_once(/home/fakturif/public_html/wp-content/plugins/hummingbird-performance/core/class-utils.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/fakturif/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 23

Warning: include_once(): Failed opening '/home/fakturif/public_html/wp-content/plugins/hummingbird-performance/core/class-utils.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/pear') in /home/fakturif/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 23

Warning: include_once(/home/fakturif/public_html/wp-content/plugins/hummingbird-performance/core/class-abstract-module.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/fakturif/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 24

Warning: include_once(): Failed opening '/home/fakturif/public_html/wp-content/plugins/hummingbird-performance/core/class-abstract-module.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/pear') in /home/fakturif/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 24

Warning: include_once(/home/fakturif/public_html/wp-content/plugins/hummingbird-performance/core/modules/class-module-page-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/fakturif/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 25

Warning: include_once(): Failed opening '/home/fakturif/public_html/wp-content/plugins/hummingbird-performance/core/modules/class-module-page-cache.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/pear') in /home/fakturif/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 25
Företagslån - Fakturify
ANSÖK DIREKT

FÖRETAGSLÅN VIA FAKTURIFY

Ansök och få svar direkt!

Ansök snabbt och enkelt och få reda på hur mycket du kan låna redan idag, du får svar på 3 minuter och väljer därefter om du vill ta lånet. Låna upp till 2 miljoner med räntor från 0,80%.

ANSÖK DIREKT
Vi kontaktar dig


Fyll i ert telefonnummer så ringer en av våra finansiella rådgivare omgående och lyssnar på era behov, oftast inom 30 minuter alla dagar i veckan.


ANSÖK MED MOBILT-BANK ID
Vi kontaktar dig

Fyll i ert telefonnummer så ringer en av våra finansiella rådgivare omgående och lyssnar på era behov, oftast inom 30 minuter alla dagar i veckan.

 

Telefonnummer:

KONTAKTA MIG
Villkor Företagslån

- Ränta från 1%

- Utbetalning inom 24 h

- Låna upp till 1 miljon

- Ansök online

ANSÖK DIREKT MED MOBILT BANK-ID

Företagslån

Alla företag behöver kapital i ett eller annat skede. Det kan handla om startkapital för att göra inköp innan verksamheten har kommit igång på riktigt men det kan även handla om att du vill göra investeringar, exempelvis genom att köpa nya maskiner, ersätta gammal utrustning eller kanske något helt annat. Kapitalet kan du införskaffa från olika källor, bland annat med vår hjälp. Ett företagslån från oss är ett utmärkt alternativ när du vill få in kapital snabbt.

Ett enkelt företagslån
Vi på Fakturify kör med enkla villkor. Du kan ansöka om ett företagslån från 20 000 kronor upp till en miljon kronor via oss. Du behöver inte sitta på något långt möte med flera bankmän för att presentera dig själv och förklara varför du behöver kapital, när du ansöker om ett företagslån hos oss kan du enkelt göra detta online. Om du uppfyller våra lånekrav kommer vi att bevilja lånet, så enkelt är det. Vi använder oss inte av UC när vi utför en kreditkontroll, hos oss är det Creditsafe som gäller. Vid en beviljad låneansökan kommer utbetalningen inom 24 h, alternativt inom närmsta arbetsdag. Räntan varierar från fall till fall, vi erbjuder ränta från 0,8 %.

Hur gör jag för att ansöka om ett företagslån?
Enkelt! Du kan ansöka om ett företagslån med ditt BankID. Det förutsätter naturligtvis att du har ett BankID att använda dig av. Om inte är det möjligt att enkelt skaffa ett BankID genom din bank. Logga in på ditt bankkonto och se dig omkring, oftast hittar du BankID-tjänsten bland bankens övriga tjänster. Så gott som alla banker erbjuder BankID i någon form.
För att kunna använda dig av ID-filen behöver du ladda ned en BankID-applikation till datorn eller till mobilen. Det finns många fördelar med att använda sig av BankID. Du kan inte bara ansöka om företagslån, identifikationsfilen kan användas för att logga in på bankkontot och för att identifiera sig online. När du har skapat en BankID-fil, laddat ned rätt applikation och installerat BankID korrekt kan du ansöka om ett företagslån genom vår hemsida.
När du har skickat din ansökan får du snabbt en låneoffert där vi anger vilken ränta du får och hur din avbetalning kommer att se ut, vi har inga dolda kostnader. Återbetalning av lånet ligger på upp till 18 månader.
Vill du veta mer om företagslånet eller vill du prata med en av våra finansiella rådgivare? Du kan skicka ditt telefonnummer till oss, vi ringer tillbaka så fort vi bara kan. Oftast tar det inte mer än 30 minuter innan vi hör av oss. På så sätt kan du direkt få svar på alla dina frågor och funderingar.

Fördelarna med att ansöka om ett företagslån via oss
Först och främst är det enkelt. Vi strävar efter att göra låneprocessen så enkel som möjligt för våra kunder. Det ska gå snabbt och lätt att få in kapital, inte minst för att det oftast är bråttom. Vi erbjuder dessutom flera ekonomiska tjänster för företag att använda sig av. Med vår hjälp blir det lättare för dig att utveckla din verksamhet.
Vägen till framgång kräver oftast kapital. Vi på Fakturify ser till att du enklare kan få tag i det kapital du behöver. Hör av dig till oss om du vill veta mer eller ansök om ett företagslån redan idag. Vi står alltid redo att hjälpa företag nå nya höjder.

företagslån