Warning: include_once(/home/fakturif/public_html/wp-content/plugins/hummingbird-performance/core/class-utils.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/fakturif/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 23

Warning: include_once(): Failed opening '/home/fakturif/public_html/wp-content/plugins/hummingbird-performance/core/class-utils.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/pear') in /home/fakturif/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 23

Warning: include_once(/home/fakturif/public_html/wp-content/plugins/hummingbird-performance/core/class-abstract-module.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/fakturif/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 24

Warning: include_once(): Failed opening '/home/fakturif/public_html/wp-content/plugins/hummingbird-performance/core/class-abstract-module.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/pear') in /home/fakturif/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 24

Warning: include_once(/home/fakturif/public_html/wp-content/plugins/hummingbird-performance/core/modules/class-module-page-cache.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/fakturif/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 25

Warning: include_once(): Failed opening '/home/fakturif/public_html/wp-content/plugins/hummingbird-performance/core/modules/class-module-page-cache.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php56/pear') in /home/fakturif/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 25
Inkasso - Fakturify
KOM IGÅNG DIREKT

INKASSO VIA FAKTURIFY

Här fyller man i personnummer och påbörjar ansökan för att bli inkassokund
BLI KUND MED MOBILT BANK-ID
Vi kontaktar dig


Fyll i ert telefonnummer så ringer en av våra finansiella rådgivare omgående och lyssnar på era behov, oftast inom 30 minuter alla dagar i veckan.


KONTAKTA MIG

Inkasso

Vad gör du om dina kunder har skulder som de inte har betalat, trots påminnelser? För många är detta ett jobbigt moment, speciellt om det handlar om en större skuld. Det finns flera sätt att få in pengarna och ett sätt är genom inkassotjänster.
Vi på Fakturify har flera års erfarenhet av inkassoåtgärder. Det är en tjänst som går ut på att vi hjälper företag och organisationer att få betalt, på ett eller annat sätt. Det är viktigt att inkasseringstjänster utförs på ett professionellt sätt, inte minst för att det är ett känsligt ämne.

Inkassoprocessen
Vanligtvis ser processen ut så här: din kund har inte betalat en eller flera fakturor. Du skickar en påminnelse och informerar om att en obetald faktura kommer att leda till någon form av åtgärd från er sida. Om fakturan förblir obetald är vår inkassotjänst den följande åtgärden. Vi det här laget kan du ta kontakt med oss och låta vår professionella inkasseringspersonal ta över ärendet.
Ett inkassokrav kommer med både ränta, påminnelse- och inkasseringsavgifter som nu ska betalas utöver själva originalskulden. En fortsatt obetald faktura kan nu leda till rättsliga åtgärder från inkassoföretaget, det vill säga oss. Vid det här laget skapas ett ärende hos Kronofogden som i sin tur återigen kontaktar gäldenären. Vår förhoppning är att gäldenären, det vill säga personen eller företaget som har en skuld, betalar tillbaka skulden innan vi når detta steget.

Vår inkassotjänst
Vi erbjuder en enkel inkassotjänst. När du ber oss hjälpa dig med inkasseringen av en eller flera fakturor förekommer varken startavgifter, månadsavgifter eller krångliga avtal med bindningstider. Tjänsten är lätt att använda och utvecklad för att kunna hjälpa dig med inkasso oavsett hur situationen ser ut. Med över 30 års erfarenhet inom inkassobranschen har vi även möjlighet att anpassa vår tjänst utefter er verksamhet. Vi strävar efter att skapa en inkassotjänst som snabbt blir en viktig del av er verksamhet.

Inkasso och andra finansieringslösningar
Ett företags ekonomi är extremt viktigt. När något börjar strula med ekonomin, exempelvis att fakturor inte betalas eller att de tar för lång tid för fakturorna att betalas, kan det snabbt leda till olika problem.
Förutom inkasso erbjuder vi även andra relaterade tjänster som du kan använda för att få in pengar snabbt. Ett exempel är fakturaköp, vilket är en tjänst som går ut på att du säljer en eller flera fakturor till oss. Du kan få upp till 99 % av fakturans värde inom 24 timmar. Vid ett fakturaköp tar vi över ägandet av fakturan, inklusive eventuella påminnelseavgifter och dröjsmålsräntor.
Du kan även belåna fakturan, vilket innebär att du tar ett lån med fakturan som säkerhet. Vid fakturabelåning behåller du fortfarande rättigheterna till eventuella avgifter. Det är även du som ansvarar för indrivningen av skulden. Om fakturan förblir obetald kan du med fördel använda dig av vår inkassotjänst för att få hjälp med indrivningen.

Är du intresserad av vår inkassotjänst eller några av våra andra finansieringslösningar för företag, hör av dig till oss redan idag. Med vår hjälp kan du få en stabilare verksamhet och företagsekonomi snabbt.

inkasso